Stichting Dorpshuis Haler

Voorlopige agenda voor de komende maanden:

Oktober:
Maandag 10 oktober 20.00 uur:             Activiteit Zij-Actief
Zaterdag 15 oktober 20.00 uur:             Bekerschieten van De Grensschutters, café ook geopend voor iedereen!
Zaterdag 22 oktober:                              Feestavond Spaarkas ‘t Dorpsklueske

November:
Maandag 14 november 20.00 uur:         Activiteit Zij-Actief

Zaterdag 19 november:                          Koppelwedstrijden De Grensschutters
Zondag 20 november:                             Koppelwedstrijden De Grensschutters
Interesse om deel te nemen met een collega-schutter? Neem contact op via info@degrensschutters.nl

Zondag 20 november:                             F1 GP van Abu Dhabi live op groot scherm!

December:
Zaterdag 10 december:                          Café geopend om gezellig warm bij te kletsen met dorpsgenoten, scheelt thuis weer de stookkosten.
Maandag 26 december 19.30 uur:         Kerstboomschieten De Grensschutters, café ook geopend voor iedereen!

Januari 2023:
Zaterdag 7 januari:                                 Nieuwjaarsreceptie Halerse inwoners en verenigingen